Singewald Consultants Group 3.0

Met trots presenteer ik u vandaag Singewald Consultant Group 3.0. 3.0?, hoor ik u zeggen? Ooit in 1998 begonnen onder Wet persoonsregistraties, in 2000 werd deze wet vervangen door de Wet bescherming persoonsgegevens. Op 25 mei 2018 wordt de Wet bescherming persoonsgegevens vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Er is dus sprake van een derde generatie wetgeving. Voor mij een unieke ervaring om driemaal een zelfde wet, maar net iets anders in te voeren door onder andere ICT/web en andere ontwikkelingen. Om onze opdrachtgevers vroegtijdig te kunnen begeleiden naar de derde generatie van gegevens beschermende wetgeving naast de huidige adviespraktijk, ontplooit Singewald Consultants Group BV vanaf heden verschillende nieuwe activiteiten. Tijd om de drie belangrijkste tot nu toe te noemen.
De eerste is dat Sandra Rolaff als Senior Privacy & Compliance Consultant, SCG is komen versterken. Sandra beschikt over een grote dosis ervaring op het gebied van gegevensbescherming als compliance. SCG is dan ook verheugd dat zij het team is komen versterken.
Het tweede is een nieuwe website waar SCG u op de hoogte kan houden over diverse data gerelateerde ontwikkelingen.

En als derde heeft SCG op 1 februari 2017 het vertrouwde Aalsmeer verlaten en nieuwe huisvesting gevonden in Hoofddorp. In de nieuwe kantoorruimte beschikt SCG over uitgebreide vergader- en trainingsfaciliteit, waarover binnenkort meer.

Singewald Consultants Group 3.0 zou niet mogelijk zijn geweest zonder de niet aflatende inspanning van Joyce van der Woord, die de overgang naar de nieuwe huisvesting op korte termijn heeft geregeld, 3000 kilogram boven matig papierenarchief gecontroleerd heeft laten vernietigen en de verhuizing heeft geleid en nog vele andere zaken heeft geregeld die ik vergeet op te noemen. Veel dank! En ook aan Sandra Rolaff die veel heeft bijgedragen aan een uitstekend verlopen verhuizing en meer. Veel dank!

Alexander Singewald

Hoofddorp, 1 februari 2017